ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ 3ο ΛΥΚΕΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, κατόπιν εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κοροναϊού – όπως γίνεται σε όλες αυτές τις περιπτώσεις – και το 3ο Λύκειο Γλυφάδας θα είναι κλειστό για προληπτικούς λόγους από αύριο 10 Μαρτίου μέχρι και τις 24 Μαρτίου.

"Στην επικοινωνία μας με το Υπυργείο Παιδείας εκφράσαμε την διαφωνία μας με την διαχείρηση που γίνεται καθώς κλείνει το 3ο Λύκειο αλλά παραμένει ανοιχτό το 3ο Γυμνάσιο που έχει κοινό προαύλιο και τους ίδιους καθηγητές σε κάποια μαθήματα!", τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Και προσθέτει: "Όπως εξηγήσαμε δεν είμαστε ειδικοί, αλλά βασιζόμαστε σε απλές παραδοχές της κοινής λογικής. Όταν η κοινή λογική θίγεται, είναι εύκολο οι πολίτες να διαμαρτύρονται και να αντιδρούν, όπως συμβαίνει αυτή την στιγμή στην πολή μας . Επαναλαμβάνω εκ νέου οτι τα ποια σχολεία κλείνουν και με ποια κριτήρια δεν το αποφασίζει ο Δήμος Γλυφάδας (ή ο εκάστοτε Δήμος) αλλά το Υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με την ειδική επιτροπή. Με όλο το σεβασμό στους επιστήμονες και τους τεχνοκράτες, εκτιμούμε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να εμπλέκεται πιο ενεργά στις αποφάσεις αυτές, για να αποφεύγονται ατυχείς τουλάχιστον αποφάσεις όπως αυτή με το 3ο Γυμνάσιο – 3ο Λύκειο Γλυφάδας".

copyrights © 2018 Evolution Projects