Η πιο ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στη Γλυφάδα μας

Είναι υπέροχη, γιορτινή, παραμυθένια. Πιο λαμπερός από κάθε άλλη χρονιά είναι φέτος ο στολισμός στη Γλυφάδα μας, για να ζεστάνει τις καρδιές μας και να μας γεμίσει χαρά και αισιοδοξία που τόσο έχουμε όλοι μας ανάγκη αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.
"Που λέτε, λοιπόν, είδαμε ένα όνειρο... Ότι μέσα είχε καραντίνα, αλλά έξω είχε τη χαρά και τη μαγεία των Χριστουγέννων. Ότι ανοίγουμε το παράθυρό μας ή βγαίνουμε στο μπαλκόνι και βλέπουμε μια πόλη φωτεινή και γιορτινή. Ότι παρά το lockdown, απολαμβάνουμε την πιο χριστουγεννιάτικη και ζεστή ατμόσφαιρα ????
Όσοι ζείτε ή εργάζεστε στη Γλυφάδα μας, ρίξτε μια ματιά γύρω σας την ώρα που σκοτεινιάζει. Η πόλη μας βάζει τα καλά της και θα μείνει έτσι - γιορτινή, ζωηρή, χριστουγεννιάτικη - για δύο ολόκληρους μήνες", λέει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει: "Αυτό τον στολισμό προετοιμάσαμε τις τελευταίες εβδομάδες, με πολλή αγάπη και μεράκι και μπόλικη δουλειά ! Αξιοποιώντας τα χιλιάδες λαμπάκια και τα στολίδια που μεριμνήσαμε να κρατήσουμε στις αποθήκες μας από τις προηγούμενες χρονιές και προσθέτοντας πολλά καινούργια ακόμα. Θα συνεχίσουμε το επόμενο διάστημα να στολίζουμε και να ομορφαίνουμε την πόλη μας σε κάθε γωνιά της και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να δώσουμε λίγη χαρά και αισιοδοξία, που τόσο την έχουμε όλοι ανάγκη στους δύσκολους αυτούς καιρούς". Οι καταπληκτικές φωτογραφίες από τον Χριστουγεννιάτικο στολισμό, ο οποίος συνεχίζεται και εμπλουτίζεται, είναι του ταλαντούχου φωτογράφου Ζήσιμου Ζήζου.

copyrights © 2018 Evolution Projects