Αρχίζουν τα μπάνια στην παραλία Γλυφάδας για τα ΚΑΠΗ

Με όμορφη παρέα θα χαίρονται τα μπάνια τους στην υπέροχη παραλία Γλυφάδας τα μέλη των ΚΑΠΗ της πόλης μας από την ερχόμενη Τρίτη. Με απόφαση του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου θα γίνονται καθημερινά δρομολόγια με πούλμαν από τα ΚΑΠΗ προς την παραλία, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας να απολαύσουν τα καλοκαιρινά μπάνια παρέα με τους φίλους τους.
Τα δρομολόγια καθορίζονται ως ακολούθως:
- Στις 8 π.μ. ξεκινάει πούλμαν από το ΚΑΠΗ Βορείου Ηπείρου και, με ενδιάμεση στάση στο ΚΑΠΗ του Αγίου Τρύφωνα, φθάνει στην παραλία Γλυφάδας γύρω στις 8.30 π.μ. Στις 10 π.μ. αναχωρεί από την παραλία για το ΚΑΠΗ Βορείου Ηπείρου, ακολουθώντας την ίδια διαδρομή, κάνοντας δηλαδή μία στάση στο ΚΑΠΗ του Αγίου Τρύφωνα.
- Στις 8 π.μ. ξεκινάει πούλμαν από το ΚΑΠΗ Αγίας Τριάδας, κάνει ενδιάμεση στάση στη Γούναρη απέναντι από το αρτοποιείο «Σόβολος», εν συνεχεία κάνει στάση στο ΚΑΠΗ Καραχάλιου και κατευθύνεται προς την παραλία, με ώρα άφιξης περίπου 8.30 π.μ. Στις 10 π.μ. αναχωρεί από την παραλία για το ΚΑΠΗ Αγίας Τριάδας, με τις ίδιες ενδιάμεσες στάσεις.
- Στις 9.30 π.μ. αναχωρεί πούλμαν από το ΚΑΠΗ Βορείου Ηπείρου και, με ενδιάμεση στάση στο ΚΑΠΗ του Αγίου Τρύφωνα, φθάνει στην παραλία Γλυφάδας γύρω στις 10 π.μ. Στις 11.30 π.μ. αναχωρεί από την παραλία για το ΚΑΠΗ Βορείου Ηπείρου, ακολουθώντας την ίδια διαδρομή, κάνοντας δηλαδή μία στάση στο ΚΑΠΗ του Αγίου Τρύφωνα.
- Στις 9.30 π.μ. αναχωρεί πούλμαν από το ΚΑΠΗ Αγίας Τριάδας, κάνει ενδιάμεση στάση στη Γούναρη απέναντι από το αρτοποιείο «Σόβολος», εν συνεχεία κάνει στάση στο ΚΑΠΗ Καραχάλιου και κατευθύνεται προς την παραλία, με ώρα άφιξης περίπου 10 π.μ. Στις 11.30 π.μ. αναχωρεί από την παραλία για το ΚΑΠΗ Αγίας Τριάδας, με τις ίδιες ενδιάμεσες στάσεις.
Τον όλο συντονισμό έχει ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τα ΚΑΠΗ Βασίλης Νικάκης. Την ερχόμενη Δευτέρα, 12 Ιουλίου, υπάλληλοι του Δήμου Γλυφάδας θα ειδοποιήσουν τηλεφωνικά τα μέλη όλων των ΚΑΠΗ ώστε να καταγράψουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στα καλοκαιρινά μπάνια.

copyrights © 2018 Evolution Projects