Υπέροχες θεατρικές παραστάσεις στο Drive In Φεστιβάλ

Η θεατρική παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» που έσπασε ταμεία σε όλη την Ελλάδα, έρχεται απόψε στη Γλυφάδα ! Πρόκειται για τη γνωστή κωμωδία των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη, σε διασκευή-σκηνοθεσία Χάρη Ρώμα, ο οποίος και πρωταγωνιστεί. Μαζί του οι ηθοποιοί Γ. Γαλίτης, Ευτ. Φαναριώτη, Τ. Τρύπη, Β. Δουκουτσέλης, Εύη Κολιούλη, Αντ. Καλομοιράκης και Μ. Κοκολάκη. Το έργο, διάρκειας 110’, είναι θεατρική διασκευή της ταινίας του ’60, στην οποία ο σύζυγος της Μαρίνας χρησιμοποιεί το γαμπρό τους για να καλύπτει τα παράνομα φλερτ του. Ελάτε με τα αυτοκίνητά σας, στις 8 το βράδυ, στη Γ΄Μαρίνα Γλυφάδας, για να απολαύσετε άλλη μια υπέροχη -σχεδόν καλοκαιρινή- βραδιά. Η είσοδος είναι δωρεάν αλλά απαιτείται ηλεκτρονική κράτηση στο www.glyfada.gr/drivein
Η διαδικασία είναι πολύ απλή και εύκολη. Αν δεν έχετε κάνει εγγραφή, κάνετε τώρα και μετά προχωρείτε στην κράτηση για την εκδήλωση ή τις εκδηλώσεις που σας ενδιαφέρουν. Για επιβεβαίωση λαμβάνετε στο κινητό σας έναν εξαψήφιο κωδικό και στη συνέχεια το barcode το οποίο και επιδεικνύετε στην είσοδο.
Χθες, στον ίδιο ονειρεμένο χώρο, η θεατρική παράσταση «Οι Μπαμπούλες» του Αλφρέντο Σανθόλ, με τη σκηνοθετική υπογραφή του Νικορέστη Χανιωτάκη, ξεσήκωσαν το χειροκρότημα …εν είδει κορναρίσματος ως είθισται στο Drive In. Ήταν μια απολαυστική βραδιά, βοηθούντος και του καιρού. Την έναρξη της εκδήλωσης χαιρέτισαν ο Αντιδήμαρχος ( Αναπληρωτής Δημάρχου) Γιώργος Αγγελόπουλος και η Πρόεδρος του ΚΑΠΠΑ Μαίρη Παπάζογλου. Στην παράσταση συμμετείχαν οι ηθοποιοί (με αλφαβητική σειρά) : Ελένη Βαϊτσου, Αντώνης Κρόμπας, Δημήτρης Μακαλιάς, Σοφία Μανωλάκου, Γιώργος Χρανιώτης και Αντιγόνη Ψυχράμη.
Αύριο στις 8 το βράδυ έρχεται μια συναυλία με αστείρευτο κέφι ! Χρήστος Πάζης και Μαρία Καρλάκη θα ξεσηκώσουν το κοινό και θα χαρίσουν αξέχαστες στιγμές κεφιού και ζωντάνιας. Κάντε κράτηση στο www.glyfada.gr/drivein. Υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες θέσεις.

copyrights © 2018 Evolution Projects