Θεατρική η αποψινή βραδιά στο Drive In Φεστιβάλ Γλυφάδας

Η σατιρική κωμωδία «Δον Καμίλο», μια πολιτική σάτιρα, μια αξιοθαύμαστα μαστορεμένη παράσταση (καλοφτιαγμένοι χαρακτήρες, ευφάνταστη πλοκή, χυμώδης γλώσσα) ανεβαίνει απόψε στη σκηνή του Drive In Φεστιβάλ, στη Γ΄Μαρίνα Γλυφάδας, στις 8 το βράδυ. Το θεατρικό έργο του Σωτήρη Πατατζή γράφτηκε για τον αξέχαστο μεγάλο μας ηθοποιό και αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Μίμη Φωτόπουλο. Ο Σωτήρης Πατατζής εμπνέεται από τα ευθυμογραφήματα του Ιταλού συγγραφέα Τζοβάνι Γκουαρέσκι αλλά δημιουργεί τη δική του πλοκή και τους δικούς του χαρακτήρες.
Η διάρκεια του έργου είναι 100’. Σκηνοθεσία: Γ. Ματαράγκας. Ερμηνεύουν : Γ. Ματαράγκας, Π. Ξεκούκης, Στ. Τζελέπης, Ελ. Φιλίνη, Ρ. Τουτουνζή. Σκην.-κοστ.: Π. Μανίκας.
Χθες ένα ξέφρενο ροκ πάρτι από τους 1550 και μια εξαιρετική ερμηνεία ενός πλούσιου ρεπερτορίου από την Ελένη Δήμου, ξεσήκωσαν το κοινό. Ήταν κατά γενική ομολογία από τις πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις. «Χαιρόμαστε πάρα πολύ που η ανταπόκριση είναι μεγάλη, αισθανόμαστε ότι όλοι περνάτε καλά, σας ευχαριστούμε για τη ζεστασιά που νιώθουμε εδώ όλοι μαζί κάθε βράδυ», τόνισε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου ανοίγοντας την πολύ όμορφη βραδιά μαζί με την Πρόεδρο του ΚΑΠΠΑ Μαίρη Παπάζογλου.
Αύριο έρχεται ο Κωστής Μαραβέγιας. Κάντε κράτηση στο www.glyfada.gr/drivein
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές του δομές. Οι εκδηλώσεις αρχίζουν στις 8 το βράδυ.

copyrights © 2018 Evolution Projects