Ο Κωστής Μαραβέγιας στο Drive In Φεστιβάλ Γλυφάδας

«Το καλοκαίρι έφυγε» και η Γλυφάδα υποδέχεται απόψε το φθινόπωρο με τον μοναδικό Κωστή Μαραβέγια και τις μεγάλες επιτυχίες του. Στις 8 το βράδυ, στο πιο must για την εποχή σημείο της πόλης, το Drive In Φεστιβάλ, στη Γ΄Μαρίνα, ο αγαπημένος τραγουδοποιός θα ξεσηκώσει το κοινό. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όσους έχουν κάνει εγκαίρως ηλεκτρονική κράτηση στο www.glyfada.gr/drivein
και έχουν κληρωθεί. Αντί εισιτηρίου, ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του, μέσω των οποίων αυτά διατίθενται στους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.
Προλογίζοντας χθες την εξαιρετική θεατρική παράσταση Δον Καμίλο, ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου ευχαρίστησε από καρδιάς τους εκατοντάδες θεατές για την προσφορά τους στις κοινωνικές δομές και εξέφρασε την ικανοποίησή του που αυτό το εγχείρημα -αποτέλεσμα πολλής δουλειάς πολλών ανθρώπων- γνωρίζει τόσο μεγάλη αποδοχή από τον κόσμο. Μαζί με τον Δήμαρχο παρούσα η Πρόεδρος του ΚΑΠΠΑ Μαίρη Παπάζογλου, η οποία έχει και την ευθύνη των εκδηλώσεων, ενώ καθοριστική στην επιτυχία του Φεστιβάλ είναι επίσης η συμβολή του Αντιδημάρχου αρμοδίου για τη Δημοτική Αστυνομία Σπύρου Δήμου, ο οποίος βρίσκεται καθημερινά στο χώρο και φροντίζει ώστε όλα να κυλούν ρολόι, χωρίς ταλαιπωρία για τους οδηγούς. Η Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γλυφάδας Μαρίνα Μαυροδόντη μεριμνά για την απόλυτη τάξη και ασφάλεια και όλα λειτουργούν κάθε βράδυ υποδειγματικά.
Ποντιακή παράσταση την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου
Δύο αλλαγές – έκπληξη έχουν συντελεστεί στο πρόγραμμα της επόμενης -και τελευταίας- εβδομάδας του Φεστιβάλ. Αντί για σινεμά, στις 28 Σεπτεμβρίου και στις 3 Οκτωβρίου θα υπάρχει θέατρο.
Ειδικότερα :
- Την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου θα λάβει χώρα η μουσική αφηγηματική εκδήλωση «Ήλιε μου, μίλα», η οποία είναι αφιερωμένη στη συμβολή των Ελλήνων του Πόντου στην Εθνική Παλιγγενεσία. Πρόκειται για μια υπέροχη παράσταση, πραγματική μυσταγωγία, που δημιούργησε και επιμελείται ο Ηλίας Υφαντίδης και η οποία πραγματοποιείται 102 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.
- Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου η αυλαία του Drive In Φεστιβάλ Γλυφάδας πέφτει με την παράσταση «Ο Όσκαρ και η θεία Ροζ», ένα έργο παράθυρο αισιοδοξίας στη ζωή, γεμάτο γέλιο, συγκίνηση, αγάπη και εμπιστοσύνη στο μεγαλείο της ανθρώπινης ύπαρξης.
Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη, δεν υπάρχει εισιτήριο, αλλά απαιτείται ηλεκτρονική κράτηση στο www.glyfada.gr/drivein
. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή.

copyrights © 2018 Evolution Projects