Απολύμανση παντού

Γλυφάδα,  3/3/2020

 

                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                     Απολύμανση παντού

 

Πυρετωδώς εργάστηκαν κατά τη διάρκεια του τριημέρου εξειδικευμένα συνεργεία τα οποία προέβησαν σε πλήρη απολύμανση των 53 σχολικών κτιρίων όλων των βαθμίδων, παιδικών σταθμών, δημοτικών εγκαταστάσεων, αθλητικών και πολιτιστικών χώρων, των ΚΑΠΗ και των δημοτικών λεωφορείων. Η απολύμανση πραγματοποιήθηκε με πιστοποιημένη διαδικασία και υλικά εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ, απολύτως ασφαλή και αποτελεσματικά.

Η όλη επιχείρηση έγινε προληπτικά, ενώ έως και τις 13 Μαρτίου θα παραμείνει κλειστό, με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, το 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο Γλυφάδας για να αποτραπεί το ενδεχόμενο μετάδοσης του ιού. Διευκρινίζεται ότι δεν έχει διαγνωσθεί στην πόλη μας κρούσμα του Covid-19.

«Όλοι πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και θέλουμε να γνωρίζουν οι πάντες ότι κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να προλάβουμε το όποιο ενδεχόμενο εξάπλωσης του ιού. Στο πλαίσιο αυτό, κλείνουμε από σήμερα και τα ΚΑΠΗ, διότι εκεί υπάρχουν ηλικιακά ευάλωτες ομάδες πληθυσμού», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και προσθέτει: «Είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα και αγαστή συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές για ό,τι άλλο τυχόν χρειαστεί».

Καταλήγοντας, ο κ. Παπανικολάου απευθύνει «ένα τεράστιο ’ευχαριστώ’ σε όλους όσοι εργάστηκαν υπεράνθρωπα για να ολοκληρωθεί η μεγάλη προσπάθεια απολύμανσης, για την προστασία της δημόσιας υγείας, μέσα σε τόσο ασφυκτικό χρονικό πλαίσιο».

 

                   

               

 

copyrights © 2018 Evolution Projects