Οι ONIRAMA στο Drive In Φεστιβάλ Γλυφάδας

Οι ONIRAMA έρχονται Γλυφάδα ! Το συγκρότημα που ξετρελαίνει τη νεολαία και όχι μόνο, θα εμφανιστεί στο 1ο Drive In Φεστιβάλ την προσεχή Τετάρτη 10 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, για μια συναυλία που θα αφήσει εποχή. Στο πλαίσιο των δράσεων που ετοιμάζουν οι ONIRAMA για τα 20 χρόνια τους στο μουσικό στερέωμα, το πιο δυναμικό συγκρότημα με frontman τον εκρηκτικό Θοδωρή Μαραντίνη θα εμφανιστεί αφιλοκερδώς στη Γλυφάδα και υπόσχεται αξέχαστες στιγμές.
Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Φεστιβάλ, στο Α΄Δημοτικό Στάδιο, κάτω από το Γκολφ, οι ONIRAMA με την ανεξάντλητη ενέργειά τους on stage θα ξεσηκώσουν το κοινό για να γιορτάσουν όλοι μαζί 20 χρόνια χορό ! Πάντα με ασφάλεια και τηρώντας τις αποστάσεις, μέσα από τα αυτοκίνητα, με κόρνες αντί για χειροκροτήματα, οι Γλυφαδιώτες θα ζήσουν μια ακόμη μοναδική βραδιά κεφιού και χαράς.
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει, όπως κάθε χρόνο, τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του. Οι κρατήσεις γίνονται ηλεκτρονικά, στο site του Δήμου Γλυφάδας www.glyfada.gr/drivein

copyrights © 2018 Evolution Projects